Gezellige picknick of lunch

Is er een geschikte buitenruimte, dan kan ie goed en leuk worden benut door een bedrijf. Natuurlijk moet iemand er kunnen zitten als het gaat om meubilair. Maar waarom ook geen picknikcktafel neergezet om bijvoorbeeld samen met collega’s te lunchen?

Het is een idee van leverancier Inter Design. Het heeft hiervoor diverse exemplaren in het assortiment.

„Heerlijk picknicken of borrelen met collega’s of ontbijten in de tuin met het gezin? Onze picknicktafels zijn uitermate geschikt voor elk van de bovenstaande situaties.”

De picknicktafels hebben volgens Inter Design allemaal een unieke uitstraling: strak, stijlvol, warm of gezellig. Maar één ding is bij elke picknicktafel hetzelfde: de hoge kwaliteit.

„Door enkel gebruik te maken van sterke en duurzame materialen verzekeren wij de gebruikers van onze producten plezier en comfort voor de komende jaren.”

Picknicktafels
De loungeset Elect is een voorbeeld uit de serie picknicktafels. Het gaat om een set van drie zitelementen(twee stoelen, een bank) en een lage tafel. Een complete set voor buiten, volgens Inter Design stijlvol en een blikvanger. „De warme tinten én de krachtige uitstraling van het hout zorgen voor een mooie uitstraling van de bank.”

De vier elementen staan los van elkaar en kunnen dus in elke gewenste positie ten opzichte van elkaar

geplaatst worden. Met de Elect ben je dus niet gebonden aan een vaste opstelling. Het staal van deze set wordt thermisch verzinkt en tweelaags gepoedercoat in het zwart. Dit garandeert een lange levensduur.

De buitenbank, -stoel en –tafel bevatten ook houten onderdelen. Het tafelblad en de zitvlakken zijn gemaakt van tropisch hardhout. Dit hout is afkomstig uit de hoogste duurzaamheidklasse. Dit betekent dat het onbehandeld in theorie langer dan twintig jaar kan meegaan.