Makkelijk te bedienen koffieautomaat met groot touchscreen

Koffiezetten moet makkelijk gaan, want bij veelvuldig gebruik hoeft het geen hoofdbrekens te kosten. Dan valt de keus op een simpel te bedienen koffiemachine. Die wel degelijk veel mogelijkheden kan hebben.

Wie mee wil gaan met de tijd en wil profiteren van het gemak van een moderne apparaten kan bij een koffiemachine bijvoorbeeld voor de Schaerer Coffee Soul kiezen. Koffiespecialist Capriole heeft het in zijn assortiment en prijst de Schaerer aan.

Deze volautomatische koffiemachine is speciaal ontworpen voor de horeca en grotere kantoren en/of bedrijfskantines. De Schaerer Coffee Soul combineert geavanceerde technologie met een mooi, attractief uitzicht.

Ideaal voor zelfservice
Het grote touchscreen maakt de bediening van dit espressoapparaat ongelooflijk makkelijk voorde gebruiker en is ook ideaal voor selfservice. De Coffee Soul is volgens Capriole een top espressoapparaat dat moeiteloos tot 250 koppen per dag serveert. Bovendien kan dankzij de twee molens ook twee verschillende soorten bonen worden gebruikt. 

De Schaerer Coffee Soul ontkalken met het gepatenteerde Uptime! ontkalkingssysteem is een echte innovatie. Het systeem geeft aan wanneer er moet worden ontkalkt. De gebruiker plaatst een tablet in de koffiemachine en Uptime! doet de rest. Zet ’s avonds het ontkalkingssysteem aan, dan is het

espressoapparaat ’s morgens weer helemaal gereed voor een nieuwe dag bovendien wordt hiermee geen tijd overdag verloren.

Bijzonder aan het apparaat is ook de baristatoets. Hiermee kan zelf de koffiesterkte worden bepaald.