Ook outdoor afvalstromen beheren

Diftar Outdoor Products heeft alles in eigen beheer om u, naast het leveren, geheel te ontzorgen met plaatsing en onderhoud van onze afvalbakken hierover informeren wij u graag verder.

Diftar Outdoor Products biedt een ruim assortiment outdoor afvalbakken aan welke op basis van kennis en jarenlange ervaring zijn geselecteerd. De afvalbakken worden op een duurzame wijze in eigen land geconstrueerd en geproduceerd real Dutch design en made dus. De outdoor afvalbakken zijn uitermate geschikt voor in de openbare ruimte voor gemeenten, architecten en bedrijfsleven.

De afvalbakken zijn dankzij hun vormgeving robuust en ‘hufterproof’ en uitnodigend wat het inzamelen van zwerfafval bevorderd. De outdoor afvalbakken kunnen worden voorzien van diverse opties (o.a. asbak, tijdelijke afsluiting en communicatie) alsmede plaatsingsmogelijkheden en zijn leverbaar in diverse kleuren. Het inzamelen van gescheiden afval in de buitenruimte is steeds meer van toepassing en zeer belangrijk bij onze maatschappelijke doelstellingen. Naast afvalbakken bieden we de mogelijkheid voor advies over afvalscheiding in de buitenruimte en bieden we maatwerk afvalbakken.