Inspiratieweken op cateringlocaties

Als creatieve cateraar willen wij onze opdrachtgevers, gasten en medewerkers altijd blijven inspireren. Dit doen we onder andere met onze inspiratieweken. Deze weken sluiten altijd aan op actualiteiten, trends & ontwikkelingen.

FAIR
Tijdens de FAIR inspiratieweek brengen we producten onder de aandacht die voorzien zijn van keurmerken. Fair staat voor eerlijke producten en lokale herkomst. Dus producten die goed zijn voor de mens én de wereld.

The Big Five
Het is tijd voor een feestje! Haal alle toeters en bellen uit de kast; onze inspiratieweken bestaan vijf jaar. We zijn een creatieve cateraar en houden ervan om onze gasten te inspireren. Samen mensen blij maken is wat we iedere dag het allerliefste doen. Nóg een reden voor een feestje; het land is weer open! En wat hebben we daar toch naar gesmacht met z’n allen. Dus na al dit goede nieuws vinden wij het een perfect moment voor een feestelijke inspiratieweek.

Okinawa Japan
Er zijn vijf plekken op de wereld waar mensen langer en gezonder leven dan waar dan ook. Deze plekken noem je de Blauwe Zones. Mensen die in één van deze plaatsen wonen, worden gemiddeld negentig of zelfs honderd jaar! Okinawa in Japan is een van deze Blauwe Zones. De Okinawanen

volgens tien gezonde eetregels. Deze regels waren onze grootste inspiratiebron tijdens deze Japanse inspiratieweek.

Be Conscious
Tijdens deze inspiratieweek geven wij onze gerechten een disposable-swap oftewel: van ‘Disposable naar Dishposable’. Verpakkingen en bestek om op te eten! Van een saladekommetje gemaakt van een wrap tot een burritobowl waarbij de nacho’s als bestek dienen. Met deze campagne maken we onze gasten ‘met een positieve knipoog’ bewust dat we helemaal geen disposables (Single Use Plastics) nodig hebben. Dit doen we niet alleen, want ook onze partner de Plastic Soup Foundation speelt hierin een rol. Zo weet straks iedereen dat plastic echt niet fantastic is!