Portofoons tijdelijk huren

Het kan voorkomen dat er tijdelijk behoefte is aan (extra) portofoons. Ze huren is dan een oplossing. Wat zijn de mogelijkheden voor de belangstellende?

Het is een activiteit van SMELT. Die verhuurt portofoons door het gehele land. Daarbovenop verzorgt het ook het transport, de installatie en demontage van gehuurde materialen. Ook kan de klant rekenen op praktisch advies en uitgebreide service.

Er is sprake van tijdelijk behoefte aan (extra) portofoons? SMELT verhuurt portofoons in kleine én grote getalen door het gehele land, voor alle denkbare toepassingen. Dat gaat met ondersteuning voor, tijdens en na uw project of evenement. Daarbij biedt deze leverancier een verhuurvloot bestaande uit buitengewoon goed onderhouden analoge en digitale portofoons van onder andere Motorola.

Over de grens
Voor elke situatie belooft die een oplossing op maat en een variëteit in apparatuur, opties en frequenties. SMELT verhuurt professionele portofoons van marktleider Motorola Solutions, „zodat u zeker bent van kwalitatief hoogstaande apparatuur voor zorgeloze communicatie.”

Voor gebruik buiten de landsgrenzen en voor communicatie op korte afstand zijn tevens licentievrije portofoons te huur van het merk Kenwood JVC (ProTalk). Mocht er onverhoopt een (communicatie)probleem of defect optreden, dan kan er een beroep worden gedaan doen op de landelijke storingsdienst.

Behalve het verhuren van portofoons kan de klant terecht voor het huren van netwerken (repeaters, base stations), mobilofoons, randapparatuur, applicaties en megafoons. Daarnaast worden wij voor de industrie explosieveilige ATEX-portofoons, ATEX telefoons en ATEX tablets verhuurd. Zowel voor de korte als de lange termijn.

In combinatie met de portofoons zijn ook accessoires zoals portofoon oortjes te huur in diverse uitvoeringen. Andere audioaccessoires, zoals headsets, oortelefoons, handmicrofoons (remote speaker mike), koptelefoons en heavy duty headsets zijn ook in groten getale beschikbaar. Voor het draagcomfort zijn, afhankelijk van het model portofoon, draagtassen, draagriemen en riemclips te gebruiken.

Waarom portofoonverhuur?
Vaak is huren uiteindelijk gunstiger dan de aanschaf van portofoons en accessoires. Zeker als u bij portofoons huren de kosten meerekent voor de zendvergunning, het vervangen van batterijen, eventuele reparaties en jaarlijks onderhoud.

De portofoons huren prijs varieert afhankelijk van de gekozen periode. Zo kunt u al vanaf één dag tot enkele weken of zelfs maanden tegen een vaste portofoonverhuur prijs de materialen huren.

Wilt u langer dan één jaar huren? Dan bestaat de mogelijkheid tot leasen.