Verminder uw afval

Verminder uw afval en bespaar kosten
Wilt u de enorme hoeveelheden afval van uw organisatie verminderen? Een composteermachine is de oplossing. Deze machines zetten organisch afval zoals etensresten en tuinafval om in waardevolle compost. Dit is een bodemverbeteraar die als grondstof dient voor nieuwe producten.

Composteermachines zijn er in diverse soorten en maten. Voor kleine of grote hoeveelheden organisch afval. Zo is er altijd een die bij uw organisatie past. De compost is handig in uw eigen tuin of die van uw medewerkers en relaties. Mocht u veel compost hebben, dan kunt u een boer of tuindervereniging er altijd blij mee maken.

Een andere mogelijkheid is om het restproduct uit de composteermachines van TEN Composting te laten ophalen als groenafval. Er wordt zo minder CO2 uitgestoten bij de afvalverwerking. De afvalstroom is dan al met zo’n negentig procent afgenomen en de compost wordt dan gebruikt om composteerprocessen bij de afvalverwerker te versterken of versnellen. Door het gebruik van een composteermachine draagt u bij aan een beter milieu én bespaart u geld. Want minder afval betekent lagere kosten.