Circulair denken vanaf het begin

Lune ontwerpt, ontwikkelt en produceert onder meer afvalscheidingssystemen, voor binnen en buiten. Dit gebeurt volgens het principe van circulariteit, waarmee een bijdrage wordt geleverd aan een beter milieu en bewustere afvalscheiding.

Het streven is om producten, onderdelen en grondstoffen/materialen zo hoogwaardig mogelijk te hergebruiken. Daarbij wordt al direct gekeken naar design en productie. Zo kunnen we vaak relatief eenvoudig een product upgraden en repareren, waardoor het gegarandeerd futureproof is. Ook kunnen gebruikte onderdelen meestal nog prima worden opgeknapt (refurbish) en ingezet in andere, nieuwe producten (re-use). Géén recycling dus, want de toegevoegde waarde van deze onderdelen blijft gewoon bestaan.

Bij al onze ontwerpen houden we al vanaf het begin rekening met circulariteit. We adviseren en ondersteunen in elke fase van het circulaire traject. En we kunnen dit traject ook volledig voor u verzorgen – van design en productie tot implementatie en retourstromen (terughalen en recyclen van onderdelen en afvalbakken voor hergebruik).

Daarbij werken we samen met internationaal erkende architecten en ontwerpers. Onze producten geven uw inrichting een natuurlijke, exclusieve uitstraling. De hoge kwaliteit van onze producten wordt bepaald door de functionaliteit van het design en het hoge afwerkingsniveau. Naast ons eigen assortiment kunnen we ook elke individuele klantenwens realiseren.

Als productontwikkelaar hechten we veel waarde aan creativiteit en teamwork. Het vakmanschap van onze medewerkers ziet u terug in de kwaliteit van onze producten. We zijn er trots op dat veel van deze vakmensen al jarenlang aan ons bedrijf verbonden zijn. Daarnaast profiteert u van de overzichtelijke alles onder één dak opzet van onze organisatie. Van productontwikkeling tot technische planning en van productie tot logistiek: we zijn een one stop shop bedrijf. Zo hebben we alle productiestadia in eigen hand en zijn we onafhankelijk van externe leveranciers.