Wat wil de klant bij keus koffieautomaat?

Een koffieautomaat bestaat er in alle soorten en maten. Het ligt aan de klant welke bij een organisatie past. Door te kiezen aan de hand van een aantal factoren kan een geschikte automaat worden gevonden.

Zich van goed advies laten voorzien bij het kiezen van een koffieautomaat voor een bedrijf loont. Want het leidt tot tevredenheid bij de gebruikers en daarom een prettig werkklimaat. Capriole is een bedrijf dat daarbij kan helpen. Met jarenlange ervaring weet het hoe tot een goede keus kan worden gekomen.

Voor de belangstellenden heeft het een aanbod van 49 machines. Aan de hand van enkele opties kan de klant bepalen welk apparaat bij hem of haar past.

Dat hangt in de eerste plaats af van het aantal personen dat er gebruik van gaat maken. Hiervoor bestaan vijf categorieën, met als ondergrens een apparaat tot 10 gebruikers en maximaal veertien exemplaren voor meer dan vijftig koffiedrinkers.

Een klant kan ook bekijken welke dranken er te leveren zijn: van allerlei soorten koffie tot heet en koud water. Ook zijn er verschillen in zetmethode (koffiebonen of anders) en mogelijkheden (bijvoorbeeld aparte heetwateruitloop of automatische reiniging). Bij al die opties zijn diverse merken beschikbaar om aan de wensen te voldoen.