Meedenken over invullen buitenruimte

De buitenruimte invullen is moeilijker dan het lijkt. Bijvoorbeeld mooi, goed meubilair kan bijdragen aan de beleving. Een specialist weet meer hoe dat te doen.

Inter Design ziet in dat goed tuin- en buitenmeubilair essentieel is voor de beleving van de buitenruimte. Of dat nou in de eigen achtertuin is, op het werk of tijdens een dagje uit: goed zitcomfort bevordert de gehele belevingservaring.

„Daarom denkt Inter Design graag met jou mee. Met onze picknicktafels, buitenbanken en andere zitelementen dragen wij graag bij aan de beleving in jouw achtertuin, bedrijfstuin of recreatiepark.”

Om de producten zo efficiënt mogelijk te kunnen leveren en Co2 uitstoot te besparen, wordt het meubilair ongemonteerd geleverd, maar met een duidelijk handleiding. Je kunt jouw bank of picknicktafel zélf in elkaar zetten. „Heb je twee linkerhanden? Schakel je lokale hovenier of een handige kennis in. Hij of zij kan je ongetwijfeld helpen met het monteren van jouw nieuwe meubilair!”

Buitenbanken
Strak en stijlvol of zacht en sfeervol? Deze keuze ligt voor je bij de keuze voor een
buitenbank van Inter Design. „Een ding is zeker: elk product is met alle zorg ontworpen en ontwikkeld.” De banken van Inter Design worden gemaakt van gepoedercoat staal in combinatie met tropisch hardhout.

„Door gebruik te maken van deze sterke en duurzame materialen ben je met onze producten voor de komende jaren verzekerd van een hoogwaardige inrichting van de buitenruimte. Onze producten brengt jou het betere buitenleven.”