Zakelijke service supermarkt voor elk bedrijf

Bedrijven kunnen voor hun inkopen op het gebied van eten en drinken of andere benodigdheden onder meer terecht bij een supermarkt. Die heeft speciale service voor zakelijke klanten. Dat is in principe voor elke branche.

Of het nou gaat om bedrijven en kantoren, zorgorganisaties, kinderopvang of sportkantines: Jumbo Zakelijk zegt dat het service op maat kan verlenen.

„Met keuze uit ruim 20.000 producten vind je alle benodigde boodschappen voor bedrijven. Naast (gezond) eten op kantoor, vind je vele andere handige artikelen. Wist je trouwens dat vuilniszakken het meest vergeten product zijn bij zakelijke bestellingen?”

Alles voor de lunch
Die service geldt onder meer voor bedrijven en kantoren. Jumbo Zakelijk wil een goede lunch kunnen verzorgen. „Gaan jullie voor lekker belegde broodjes of houden jullie juist van gezond eten op kantoor? Hoe dan ook: bij Jumbo bestel je eenvoudig alles voor de lunch op het werk.”

Voor dit type klanten wordt ook geprobeerd de koffie goed te verzorgen.
„Zwarte koffie, koffie verkeerd, decafé of een goede kop thee: alles voor het koffie- en theemoment vind je in ons assortiment. En wil je daar een koekje bij? Ook daarin hebben we een ruime keuze.”

En speciaal het vermelden waard vindt de zakelijke tak van de supermarktketen de vrijmibo. „ De werkweek zit erop en dat mag gevierd worden! Van de lekkerste (alcoholvrije) drankjes tot borrelhapjes en gezonde snacks voor op kantoor: de inkopen voor de vrijmibo doe je hier.”