Inspiratie opdoen?

Toiletten, wij maken er vele malen per dag gebruik van, waarvan een aantal keer buitenshuis. Ze bevinden zich overal in de bebouwde omgeving. In scholen, ziekenhuizen, studentenhuisvesting, hotels, theaters, pretparken, parkeergarages, kantoren, tankstations, winkels etc.

Elke locatie stelt specifieke eisen aan deze voorziening. Ziekenhuizen vereisen extra hygiëne en veiligheid. Men moet er geholpen kunnen worden met de toiletgang. Bij tankstations is vandalisme bestendigheid belangrijk. Theaters hebben met piekbelasting in de pauzes te maken.

Wat ze echter allemaal gemeen hebben, is dat ze een belangrijk onderdeel van de leefomgeving bepalen. De kwaliteit ervan bepaalt het welbevinden van de gebruiker. Een mooi en fris toilet draagt bij aan een positief imago van een organisatie.

Sanitairspecialist Toelto is trots op de verrassende en mooie toiletten die het de afgelopen 5 jaar op alle denkbare locaties in binnen- en buitenland heeft gerealiseerd.

Kantoor woningbouwvereniging
Een referentieproject is woningbouwvereniging De Alliantie. Die is gevestigd in een
pand met een industriële uitstraling, dat modern is ingericht met veel houten details.

De klant gaf aan een donkere vloer te prefereren, omdat deze minder besmettelijk is. Omdat een lichtere look & feel een wens is, en het een kantooromgeving betreft adviseerde Toletto  een lichtere vlokkenvloer.

De wanden zijn afgewerkt met een nieuw product, wat naadloos verwerkt wordt. lichte wandafwerking met betonstructuur. Betonlook wand frisse uitstraling bestaand sanitair hergebruikt. Nieuw blauw gietvloeren.

Mediawereld
Viacom International Media Networks is een klant met de zenderportfolio MTV, Comedy Central, Spike en Nickelodeon actief in 14 Europese landen en heeft haar kantoor op NDSM in Amsterdam.  Een stadsdistrict waar de oude werven en loodsen getransformeerd zijn naar mooie kantoren en creatieve ruimtes.

Zo ook het kantoor van Viacom, waar Toletto de toiletgroepen mocht renoveren. „Ons ontwerp is ingetogen en industrieel, passend bij het karakter van het pand. Betonlook en hout voeren de boventoon. Onze turn-key aanpak heeft voor minimale overlast voor de werknemers gezorgd en het resultaat mag er zijn.  Klant tevreden – Toletto tevreden.”