Bedrijfskleding op maat voor elke sector

Bedrijfskleding verschilt per sector. Voor de ene organisatie gelden andere eisen en wensen dan voor de andere. Een leverancier moet daarmee rekening houden. Daarom speelt Van Moer in op de specifieke behoeften. Een greep uit het aanbod:

Food & catering
De professionele en stijlvolle uitstraling van catering- en horecamedewerkers vormt één van de belangrijkste facetten van een gastvrije service. Er is slechts één kans op een eerste indruk bij uw gasten.

Bedrijfskleding voor catering en horeca moet niet alleen de uitstraling van uw bedrijf versterken, de kleding moet door de juiste vormgeving én stofkeuzes uw werknemers maximaal ondersteunen bij het uitvoeren van hun taken. Het ontwerp van deze kleding vraagt diepgaande expertise en vakmanschap inzake stoffen, garnering én vormgeving.

Welke medewerkers kleedt Van Moer voor catering- en horecabedrijven?
Dat is elke medewerker, van de chef-koks en de afwassers in de keuken tot en met de bediening of de hospitalitymedewerkers. De vormgeving van elk ontwerp wordt
afgesteld op de specifieke vereisten van iedere functie. 

Zo is de stofsamenstelling aangepast  voor keukenmedewerkers die met vuur werken. Uiteraard vormt ook hygiëne een essentieel aandachtspunt voor het keukenpersoneel en mensen die met voeding werken. 

Er wordt gezorgd voor bedrijfskleding met één uniforme stijl die het bedrijfsimago versterkt wanneer medewerkers in contact komen met gasten. 

Bedrijfskleding voor ziekenhuizen
Met bedrijfskleding op maat wordt al het personeel van een ziekenhuis gekleed, van de medewerkers aan de receptie en de onderhoudsmedewerkers tot en met de verpleegsters en chirurgen in de OK. Elke medewerker draagt met zijn herkenbare en stijlvolle kleding bij tot het beoogde imago van het ziekenhuis.

Voor iedere functie wordt bedrijfskleding ontworpen die de juiste bescherming biedt, voldoet aan de functionele vereisten van het werk én de hoogste hygiënische normen respecteert. Dankzij expertise weet Van Moer aan welke eisen en normeringen ziekenhuiskleding moet voldoen.

In principe kunnen alle medewerkers in een ziekenhuis worden gekleed, waarbij de dienstkleding telkens wordt afgestemd op de specifieke behoeftes van elke functie. Samen vormt al deze dienstkleding een uniek kledingpakket dat het beoogde imago van het ziekenhuis ondersteunt. 

Bedrijfskleding voor zorginstellingen
Herkenbare en aangename werk- en dienstkleding voor alle zorgmedewerkers speelt een grote rol in de warme sfeer van een zorginstelling.  In plaats van de traditionele witte kleding kiest de leverancier liever voor warme kleuren en een stijlvolle vormgeving. Niet alleen bezoekers en bewoners voelen zich er prettig bij, uw medewerkers vormen dankzij bedrijfskleding op maat een fraai en uniform visitekaartje voor uw zorginstelling.

Voor elke functie is functionele en mooi ogende werkkleding mogelijk. Alle dienstkleding voor één zorginstelling vormt samen een exclusief kledingpakket dat de visuele identiteit van uw zorginstelling versterkt. 

Hospitality
Prettig werken én stijlvol ogen
Medewerkers van horecabedrijven en congrescentra hebben één groot ding met elkaar gemeen: ze vertoeven vrijwel voortdurend in de nabijheid van de klant, waardoor ze een grote impact hebben op het bedrijfsimago.

De bedrijfskleding moet een optimaal draagcomfort garanderen én prettig werken verzekeren. „Bovendien kiest u voor een exclusieve, uniforme en stijlvolle uitstraling van al uw hospitalitymedewerkers.”

Retail
Uitstraling, functioneel én stijlvol
Bedrijfskleding kan functioneel én stijlvol zijn in de retailsector. Dankzij onze jarenlange kennis en expertise ontwikkelen wij voor elke specifieke functie de gepaste bedrijfskleding. „Wij creëren kleding waarin medewerkers maximaal ondersteund worden voor het efficiënt uitvoeren van hun job. Daarnaast streven we naar een stijlvolle vormgeving zodat uw uniforme bedrijfskleding een mooi visitekaartje vormt voor uw bedrijf.”

Ook hier geldt dat elke medewerker in van aangepaste en op maat ontwikkelde bedrijfskleding kan worden voorzien.

Daarbij streeft Van Moer naar de perfecte balans tussen bedrijfskleding die functioneel aan de verwachtingen voldoet én een optimaal draagcomfort garandeert.

„Verder zorgen wij met uniforme bedrijfskleding voor de gewenste bedrijfsuitstraling.” Ook de reinigingseisen spelen een belangrijke rol tijdens de ontwikkelingsfase.