Moderne toegangscontrole: wat is mogelijk?

Toegangscontrole wordt steeds moderner. Mechanische oplossingen zijn er steeds minder. Elektroniche oplossingen en in de cloud zijn -om maar in termen te blijven- steeds vaker de sleutel tot een slimme toegangscontrole.

Een expert op dit gebied is SALTO Systems, specialist in elektronische toegangscontrole. Het brede assortiment (onder meer elektronische beslagen, cilinders, wandlezers en lockersloten) bevat een oplossing voor elk type deur. SALTO wil innovatief zijn en toonaangevend door het SALTO Virtual Netwerk (SVN en SVN-Flex) en SALTO KS (Keys As A Service), ‘het innovatiefste toegangscontrolesysteem volledig in de cloud’.

Vier productlijnen illustreren het streven bij de tijd te zijn, ‘slim bezig’ te zijn. Dat is in de eerste plaats XS4 Original. Deze productlijn bestaat uit universeel toepasbare elektronische beslagen die de nieuwste toegangscontroletechnologie combineren met bewezen mechanische eigenschappen. Ze zijn geschikt voor bijna alle deuren dankzij de grote diversiteit in modellen, draadloze netwerkverbinding en eenvoudige installatie.

Data-on-Card
SALTO Space is een volledig geïntegreerd, standalone, draadloos en intelligent toegangscontroleplatform met web-based managementsoftware voor probleemloze, veilige, efficiënte en flexibele toegang voor alle deuren in elk gebouw. 

Het levert een intelligent server-based toegangscontroleplatform dat ontwikkeld is voor een draadloze omgeving. Het is niet nodig om toegangspunten in een gebouw te bekabelen en u hoeft bestaande deuren en sloten dus niet te vervangen.

Het SALTO Neoxx hangslot is een unieke oplossing welke ideaal is voor nutsbedrijven (elektriciteitsmaatschappijen, telecomaanbieders, industrie, enz.) en aanbieders van vastgoed-services. Het biedt extra veiligheid door de toegang te controleren op specifieke toegangspunten zoals poorten of deuren van opslag- en dienstruimten, en combineert gebruiksgemak met maximale duurzaamheid.

SALTO KS tenslotte is de intuïtieve, schaalbare en flexibele cloud-based toegangscontrole oplossing die aan de behoeften van elk bedrijf voldoet; schaalbaar, en met uitmuntende realtime mogelijkheden voor toegangscontrolesystemen.

„Breng bewezen betrouwbaarheid en erkende stabiliteit in uw bedrijf met meer functionaliteit en betere prestaties dan mogelijk is met de traditionele toegang via mechanische sleutels.” SALTO KS cloud-based toegangscontrole is een flexibele oplossing zonder software-installatie met onbeperkte integratiemogelijkheden die op afstand kan worden beheerd. Er is alleen een draadloos en intelligent deurslot nodig, een IQ en een apparaat met internetverbinding.