Kostenbesparend schoonmaken voor iedereen

Goed bekijken, wat de beste schoonmaak is voor de klant begint met het opstellen van een persoonlijk schoonmaakplan. Dat omvat oplossingen, gericht op duurzaamheid, ergonomisch werken en kostenbesparing. In het kader van die kostenbesparing ligt de focus op verbruiksvermindering.

“Door onze slimme producten gooit de klant niets meer onnodig weg. Zo geven onze handdoekrolautomaten nooit teveel papier en zijn de toiletdispensers voorzien van een continuesysteem”, aldus Matijs Burgman, directeur van het gelijknamige bedrijf.

Burgman is een groothandel in professionele hygiëne- en reinigingssystemen. Een echt familiebedrijf en al bijna 30 jaar in verschillende branches actief, waaronder onderwijs en recreatie.

De groothandel wil een partner zijn, waarbij ze veel waarde hechten aan de lange termijn relatie. “We kennen al onze klanten en weten wie ze zijn, niemand is bij ons een nummertje”, aldus directeur Mathijs Burgman.

Of je nu een kroeg op de hoek bent, een zorginstelling of een groot facilitair bedrijf. Iedere klant hoort bij de Burgman familie.