Get-IT ontzorgt de IT-er

Get-IT ontzorgt de IT-er

De afgelopen twee jaar heeft een groot deel van de Nederlanders thuisgewerkt en nu de maatschappij weer volledig open is, blijkt dat men er niet meer zo happig op is om elke dag naar kantoor te moeten. Veel werknemers hebben de voordelen ervan ervaren en ook de meeste werkgevers zijn inmiddels bereid om deze stap door te voeren. Volgens het CPB zal het gemiddeld aantal uren dat men vanuit huis werkt, verdubbelen van vier uur per week naar 8 uur per week. Wat betekent dit voor bedrijven die er juist bij gebaat zijn dat zoveel mogelijk mensen op kantoor werken?

Jaski Automaten B.V. (hierna Jaski te noemen) is groot geworden met het leveren van koffieautomaten. Zo’n 30 jaar geleden heeft zij haar expertise uitgebreid naar de vendingautomaten. Veelal worden ze geplaatst op kantoren en in kantines. Men zou verwachten dat Jaski tot een van die bedrijven behoort die direct of indirect merken dat kantoren verkleinen of zelfs verdwijnen.

Verrassend genoeg zien we juist het tegenovergestelde gebeuren. De vendingautomaat is terrein aan het winnen binnen de catering en de bedrijfskantine. Want niet alleen is de vertrouwde spiraalautomaat inzetbaar voor de verkoop van
[ + ]

Ook interessant:
Door wie bezocht
Van deelnemers
Terugblikken