Hoe te komen tot bedrijfskleding naar tevredenheid

Bedrijfskleding is meer dan een lap stof en een logo of een naam. Het heeft allerlei functies, afhankelijk van de situatie waarin het wordt gedragen. Dat varieert van verplichtingen op het gebied van hygiëne en bescherming tot wat past bij de organisatie.

De keuze voor bedrijfskleding is dan ook wat anders een standaard bestelling van een doorsnee artikel. Daarom heeft Van Moer een speciale aanpak ontwikkeld om het de klanten naar de zin te maken.

Met als motto ‘Samen ontwikkelen we perfecte bedrijfskleding op maat’. Deze leverancier van bedrijfskleding noemt dat co-creatie.

Stap voor stap
Van Moer gelooft sterk in de meerwaarde van co-creatie. Vanuit jarenlange ervaring bezit het de nodige expertise in het ontwerpen van stijlvolle bedrijfskleding met de juiste stoffen en functionele aanpassingen.

„U en uw medewerkers kennen de specifieke wensen van elke functie.  Daarom vormt u voor ons een uitstekende sparringpartner en kritisch klankbord. Stap voor
stap bereiken we samen het beoogde einddoel: de perfecte bedrijfskleding creëren die een optimaal draagcomfort garandeert, de vereiste bescherming biedt, het efficiënt werken ondersteunt, zich optimaal laat reinigen én een stijlvol visitekaartje betekent voor uw onderneming of organisatie.”

Hieronder wordt in stappen uitgelegd hoe tot een goed eindresultaat kan worden gekomen.

Wensen & verwachtingen

1. Grondige bespreking van wensen en verwachtingen
Tijdens de eerste besprekingen worden diepgaand de wensen geanalyseerd van het volledige kledingpakket voor een bedrijf of organisatie. Voor elk kledingstuk worden de functionele vereisten besproken alsook de gewenste beschermingsgraad én de gewenste uitstraling.

Presentatietekening

2. Presentatietekeningen uitwerken
Deze behoefteanalyse vormt de stevige basis voor het uitwerken van presentatietekeningen. Deze ingekleurde tekeningen geven al een mooi beeld van de ontwerpen. Op basis van de feedback worden de voorstellen verfijnd.

Prototypes

3. Maken van proefmodellen en prototypes
Wanneer er overeenstemming is over de presentatietekeningen, dan worden de proefmodellen en prototypes uitgewerkt. Voor deze prototypes en proefmodellen worden maximaal dezelfde stoffen, garens en fournituren gebruikt als voor de latere productie.

Testfase

4. Organisatie van een testfase
Wanneer gewenst wordt aan de hand van de proefmodellen een testperiode georganiseerd. Een aantal proefpersonen krijgt de kans om de ontworpen bedrijfskleding een bepaalde periode te dragen. Aan de hand van hun feedback kunnen verdere aanpassingen worden doorgevoerd. „Zo zijn we 100% zeker dat de kleding aan de verwachtingen op de werkvloer voldoet.”

Productie

5. Productie en levering
Bij een volledig akkoord over de prototypes en proefmodellen, gaat de bedrijfskleding in productie. Aangezien er wordt gewerkt met maatwerk, start alles met het aankopen van de nodige stoffen en fournituren. Hiervoor werkt Van Moer uitsluitend met gerenommeerde leveranciers die bekend staan om hun kwaliteit.

Nabestelling

6. Nabestellen altijd mogelijk
Nabestellingen zijn steeds mogelijk, zowel voor kleine als grote orders. Normaal geldt voor elke nabestelling een levertijd van 8 weken. Daarnaast biedt de leverancier heel wat mogelijkheden om uw voorraadbeheer voor bedrijfskleding te outsourcen. In dat geval wordt gezorgd dat in de logistieke ruimtes van elke maat steeds voldoende voorraad aanwezig is die op afroep meteen kan worden geleverd.