Buitenruimte aankleden met meubilair

De buitenruimte van een bedrijf kan een goede plek zijn om te verblijven met geschikt meubilair. Als het kan mooi en comfortabel. Niet alleen prettig voor de medewerkers of bezoekers die er verblijven maar ook goed voor de uitstraling.

Een buitenruimte met mooi en comfortabel meubilair is een prettige verblijfplaats voor iedereen. Een lekkere lunch, een kopje koffie of een gezellige lunch kan een feestje worden met buitenmeubilair, vindt Inter Design. „Door het unieke design en de hoogwaardige kwaliteit wordt de buitenruimte een visitekaartje voor uw bedrijf of instelling.”

Het is een leverancier van buitenbanken, picknicktafels, ligbedden en poefen die goed met elkaar gecombineerd kunnen worden. „Wij adviseren u graag over de inrichting van uw buitenruimte en daarbij passend meubilair.”

Inter Design gelooft in de meerwaarde van mooi buitenmeubilair. De aanwezigheid van comfortabel en mooi meubilair creëert een plek waar men graag verblijft. „Door middel van onze hoge kwaliteit meubelen willen wij de buitenruimte in Nederland mooier én duurzamer maken. Om dit doel te realiseren, maken we enkel duurzame producten gemaakt van hoogwaardige materialen.
Assortiment

De naam van Inter Design zegt het al: het richt zich op op design.De producten zijn dan ook allemaal zelf ontworpen en geproduceerd. Ze gaan ongemonteerd naar de afnemers. Op deze manier kunnen de producten op een zo efficiënt mogelijke manier geleverd worden. Het meubilair kan zelf, met behulp van een duidelijke handleiding, gemakkelijk in elkaar gezet worden.

Inter Design maakt  onderdeel uit van Grijsen. Grijsen is al 30 jaar de specialist op het gebied van straatmeubilair voor de openbare ruimte. Met een uitgebreid standaard assortiment en een breed portfolio aan maatwerkprojecten zijn de producten van Grijsen door heel Nederland en ver daarbuiten te vinden. De kennis en ervaring die de afgelopen 30 jaar is opgebouwd bij het maken van straatmeubilair, wordt nu toegepast in het meubilair van Inter Design.

Voor wie is het geschikt?

Tot de doelgroepen behoren bedrijfs- en binnentuinen. „Wat is er nou gezelliger dan lekker met elkaar lunchen. Met ons strak ontworpen meubilair zit je in de zomer in jouw pauze heerlijk buiten te lunchen. Uiteraard zijn de meubels ook geschikt voor een goede vrijdagmiddagborrel.”

Daarnaast richt de specialist zich op de hoveniers en (tuin)architecten. Samen met deze groep wil Inter Design de Hollandse tuinen naar een nieuw niveau tillen. Ook de recreatieve sector kan gebruik maken van het aanbod. Want genoeg goede zitplekken is vandaag de dag een must voor elk recreatiepark. Bezoekers willen tijdens een intensief dagje uit of een ontspannend weekje weg heerlijk kunnen bijkomen. Dat kan met meubilair dat bestaat uit sterke materialen en tegen een stootje kan.