Kantoorinrichting met dynamiek

Een kantoor inrichten op die manier dat het past bij het bedrijf en zo dat iedereen er blij van wordt. Hoe dat te regelen? Een ervaren specialist biedt uitkomst. Door op maat te ontwerpen en rekening te houden met wensen.

Dat belooft Verel Building Experiences. Het is gespecialiseerd in het ontwerp en de totaalinrichting van kantoren en bedrijven. Alle ontwerpen zijn volledig op maat gemaakt. Bovendien wordt al het interieur en kantoormeubilair op ambachtelijke wijze met de hand vervaardigd

Kies voor een kantoorinrichting waarmee u en uw collega’s optimaal kunnen presteren. Als het gaat om de totaalinrichting van kantoren en bedrijven en rekening houden met alle wensen kan dat in verschillende situaties. Of het nu gaat om het creëren van een prettige en gezonde werkomgeving of het ontwerpen van een conference room, een prachtige ontvangstruimte of een multifunctionele bedrijfskantine, alle ontwerpen zijn op maat gemaakt.

Goed luisteren
Verel verzorgt het ontwerp en de bouw van complete kantoorinrichtingen.
De ontwerpfase begint altijd met het goed luisteren naar de wensen van de
opdrachtgever en het stellen van de juiste vragen.

Vervolgens worden er passende oplossingen gezocht. Dan gaat het om inspirerende, ergonomische en groene werkplekken, maar ook representatieve balies, prachtige boardrooms, rustgevende stilteruimtes, gezellige koffiecorners en sfeervolle wachtruimtes. Bij alle ontwerpen wordt rekening gehouden met zaken als de wandafwerking, vloerbedekking, het plafond, het lichtplan en de beplanting.

Ook wordt gedacht aan de juiste akoestische oplossingen. „We werken altijd volgens een nauwgezet plan van aanpak en kunnen u verzekeren dat de restyling van uw kantoorinrichting zo tijd- en kostenefficiënt mogelijk wordt uitgevoerd.”

Tevreden medewerkers
Een prettige werkplek is een belangrijke voorwaarde voor tevreden en productieve medewerkers. Daarom wordt er met de opdrachtgever meegedacht. Ergonomische staplekken of dynamische flexwerkplekken in plaats van de traditionele zitplekken. Bij het ontwerp van de kantoorinrichting worden de laatste kantoortrends gevolgd. En indien nodig wordt er rekening gehouden met Het Nieuwe Werken.

Er wordt gezorgd voor meer groen op het werk en door middel van een uitgekiende plattegrond met de juiste looplijnen zullen medewerkers nooit teveel, maar vooral ook niet te weinig in beweging zijn.

Het juiste kantoormeubilair is cruciaal voor de perfecte kantoorinrichting. Van bureaustoelen die zorgen voor een juiste zithouding tot praktisch opbergmeubilair, geheel op maat en naar wensen en voorkeuren. Om dit op een milieuvriendelijke wijze te doen wordt gekeken naar mogelijkheden tot hergebruik van kantoormeubilair.

Kantine
Vergeet hierbij niet de kantineruimte, binnen ieder bedrijf een belangrijke ruimte. Verel is een interieurbouwer gespecialiseerd in het realiseren van professionele keukens. Het ontwerpt multifunctionele bedrijfskantines, waar werknemers niet alleen genieten van de beste lunches, maar ook kunnen samenkomen, bijpraten en brainstormen.

Bij ieder project wordt gelet op de identiteit van een onderneming en persoonlijke wensen. „We werken altijd nauw samen met de klant en met eventuele partners. Daarbij schuwen we het niet om af en toe een eigenzinnig voorstel te doen.”

Op die manier ontstaan namelijk de beste en meest originele concepten. Bovendien wordt geprobeerd met oplossingen te komen die passen binnen uw budget.