Finn~ Wave: het nieuwe afval scheiden

Het scheiden van afval is ook binnen kantoren hard nodig. Voor grotere bedrijven is dat vaak eenvoudiger te realiseren dan voor kleinere ondernemingen. Nu is er echter een oplossing voor de meer bescheiden kantoorruimtes.

Bewust afval scheiden in een bescheiden kantoorruimte – met een slim systeem dat kleur geeft aan elke werkomgeving? Dat kan met de Fin Wave. Het veelzijdige afvalscheidingssysteem heeft tijdens de Design Week 2021 zelfs een GIO (Goed Industrieel Ontwerp) Award gekregen. Het afvalscheidingssysteem heeft een strak design en biedt een variabele kleurkeuze. Het palet loopt van puur zakelijke tinten tot moderne sprekende kleuren en combineren is mogelijk.

Kleurrijke oplossing
De Fin Wave Single heeft een royale 34 liter inhoud (68 liter voor de Double uitvoering en is voorzien van een scharnierend deksel en een aparte zakhouder die de zak geheel aan het oog onttrekt. Het koppelbare systeem is flexibel in te delen en modulair uit te breiden van één tot meerdere afvalstromen.Ook is het systeem leverbaar met diverse inworp-openingen en te voorzien van houten pootjes en of zwenkwielen.
Genoeg variabelen om een uniek set zelf samen te stellen. Daarmee is de Finn~Wave dé kleurrijke oplossing voor kleine tot middelgrote kantoren (MKB), maar ook voor eenmanszaken, zzp’ers en thuiswerkers.