Sleutelmanagementsystemen: alles onder controle

Sleutelmanagementsystemen vormen de oplossing voor organisaties, die alles onder controle willen hebben als het om sleutels en toegang gaat. De Raat Security Products werkt met Creone Sleutelmanagement Systeem.

De Creone KeyBox is een sleutelkast in verschillende modellen en maten, die een eenvoudige en flexibele oplossing biedt voor sleutelmanagement in elke omgeving. Indien gewenst kan de kast eenvoudig worden uitgebreid door meerdere compartimenten of sleutelhaken toe te voegen.

De sleutelkast is leverbaar in drie verschillende versies: Basic, System en de meest geavanceerde versie KeyControl. De KeyBox is verkrijgbaar in meerdere verschillende versies, met maximaal 42, 84, 210, 224 of 924 sleutels per sleutelkast.

Basic
De Basic-serie staat voor eenvoud en veiligheid. De KeyBox is voorzien van een toetsenbord voor het programmeren en invoeren van persoonlijke codes. De sleutelkast is uitgerust met een rode LED die

aangeeft of de sleutelkast actief is.

System
De System-serie is een flexibel en intelligent assortiment KeyBoxes, waarbij het toetsenbord voor een goed overzicht en eenvoudige programmering is aangevuld met een display. De System-serie kan werken met de software Keywin Light, die op de computer wordt geprogrammeerd en beheerd, waarbij alle gebeurtenissen worden gelogd en opgeslagen.

De Basic en de System zijn leverbaar in verschillende modellen met zestien, 29 of 216 sleutelhaken of met zes kleinere compartimenten. Er kunnen tot vijftien Expansion-sleutelkasten in allerlei combinaties worden toegevoegd. Dat betekent dat er tot 96 compartimenten in een en hetzelfde systeem kunnen worden ondergebracht, alle beheerd door middel van hetzelfde toetsenbord.

Keycontrol
De KeyControl-serie is het intelligentste assortiment KeyBoxes van Creone met elektronische sleutelidentificatie en sleutelmanagement om alle afzonderlijke sleutels te bewaken en te controleren. Het beheer van de KeyBox wordt uitgevoerd met behulp van het computerprogramma KeyWin6, waarin alle gebeurtenissen worden gelogd en opgeslagen.

De KeyControl-serie is volledig flexibel en kan gemakkelijk uitgebreid worden van veertien tot wel duizenden sleutelplaatsen in hetzelfde sleutelmanagementsysteem. Er zijn eenvoudig meer strips en sleutelposities in de sleutelkast toe te voegen, of meer sleutelkasten te gebruiken. Het is mogelijk om 100 sleutelkasten in hetzelfde sleutelmanagementsysteem aan te sluiten.

Keyrack
Met KeyRack is intelligente sleutelopslag uit te breiden tot maximaal 66 strips met 924 unieke sleutelplaatsen voor iedere bedieningskast. Maximaal overzicht door rechtstreekse montage aan de wand of maximale beveiliging door montage in een of meer veiligheidskasten.

Met de KeyRack-sleutelstrip rechtstreeks aan de wand gemonteerd, is er superieur overzicht over en een snelle toegang tot alle afzonderlijke sleutels. De vergrendelbare en niet vergrendelbare strips zijn onbeperkt te combineren en naar eigen behoefte eenvoudig uit te breiden. Bijvoorbeeld met een of meer gecertificeerde kluizen, voor beveiliging tegen diefstal en brand. Eenvoudige installatie, eenvoudig sleutelmanagement en maximaal overzicht van alle afzonderlijke sleutels.

Software
KeyWin is een softwarepakket voor KeyBox en Keyrack, dat tijdbesparend werkt. Zowel het sleutelmanagement als de opslag van waardevolle spullen zijn ermee te  beheren. KeyWin is gemakkelijk te begrijpen en zeer eenvoudig te installeren. Alle gebeurtenissen worden geregistreerd en opgeslagen in KeyWin.

KeyWin is verkrijgbaar in twee verschillende versies: KeyWin Light voor de bediening van de KeyBox/ValueBox-systemen en KeyWin6 dat, gecombineerd met KeyControl, een onbeperkt systeem biedt voor sleutelmanagement.

Valuebox
De ValueBox is een intelligent systeem voor het beheer van waardevolle spullen. Het is geschikt voor vele verschillende toepassingen, waaronder in winkels, banken, politiebureaus  en apotheken. De sleutelkasten zijn leverbaar in verschillende modellen, voor zowel grote als voor kleine ondernemingen.

De sleutelkasten zijn leverbaar in twee verschillende versies: Basic en System.

Basic
De Basic-serie is gebaseerd op eenvoud en veiligheid. De sleutelkasten en medische kabinetten zijn voorzien van een toetsenbord voor het programmeren en invoeren van persoonlijke codes. De sleutelkast is uitgerust met een rode LED die aangeeft of de sleutelkast actief is.

System
De System-serie is een flexibel en intelligent assortiment sleutelkasten en medische kabinetten, waarbij het toetsenbord voor een goed overzicht zorgt en eenvoudig geprogrammeerd wordt, aangevuld met een display. De System-serie kan werken met de software Keywin Light, die op de computer wordt geprogrammeerd en beheerd, waarbij alle gebeurtenissen worden gelogd en opgeslagen.

De Basic en de System zijn verkrijgbaar in verschillende modellen met twee tot zes compartimenten. Er kunnen maximaal vijftien uitbreidingskluizen in allerlei combinaties worden toegevoegd. Dat betekent tot 96 compartimenten in hetzelfde systeem, die allemaal beheerd worden via hetzelfde toetsenbord.

Software
KeyWin Light is een softwarepakket dat gebruikt wordt in combinatie met de System-serie voor sleutelkasten. Bewaking en controle is mogelijk via een USB-flashdrive in de kast en een servicecode. Het gebeurtenissenlogboek wordt naar de USB-flashdrive gedownload en op een computer verwerkt.

Toevoegen, verwijderen, bewerken en opzoeken van informatie in het gebeurtenissenlogboek gebeurt op de computer, waarna deze wijzigingen vervolgens via de USB-flashdrive weer naar de kast worden geüpload. Dit is allemaal buitengewoon eenvoudig.