Elke opdrachtgever heeft eigen cateringvragen

De deskundigheid van appel bestaat eruit om iedere dag samen het verschil te maken. Geen opdrachtgever heeft dezelfde vraag, iedere individuele gast heeft zijn eigen wensen en al onze medewerkers zijn uniek.

Dit maakt dat wij nooit klakkeloos een concept van de plank halen, maar altijd weer met open blik beginnen te bouwen aan de passende oplossing. We zoeken continu naar innovatie en trends en durven maatwerk te bieden, omdat creativiteit en ondernemerschap ons heeft gebracht waar we nu zijn. Onze jarenlange ervaring op het gebied van eten en drinken maakt dat we durven te vertrouwen op ons onderbuikgevoel: het samen betreden van een ongebaand pad brengt vaak zoveel moois!

Passie, betrokken en gedreven
Eten en drinken zorgt voor verbinding, het brengt mensen samen, en wij zijn degenen die dit met passie mogen faciliteren. Deze passie zorgt er voor dat we net dat stapje extra zetten. Wij zijn ondernemende, nieuwsgierige pioniers die zich elke dag vol overgave inzetten voor elkaar, onze gasten en voor de wereld om ons heen; dat is de kern van onze dienstverlening. Opleiding, training en perspectief zijn de basis voor de
betrokkenheid en gedrevenheid van onze medewerkers binnen alle lagen van organisatie. Onze mensen zijn onze oren, onze ogen, ons visitekaartje. We zien hen als het belangrijkste kapitaal van onze organisatie. We stimuleren en faciliteren onze mensen dan ook om ons vak vanuit het hart met liefde, aandacht en enthousiasme uit te oefenen.

Open, oog voor jouw wens
Wij zijn een echt familiebedrijf met een informele cultuur waarin iedereen meedoet. Bij ons zijn de lijnen kort, luisteren we naar elkaar en staan we open voor ieders input. We zijn namelijk vastbesloten in onze missie – samen mensen blij maken – maar wél flexibel in de aanpak. We hebben een positief kritische blik waarin we staan voor onze eigen mening, maar ook nieuwsgierig zijn naar die van een ander.Hierdoor hebben we van nature de houding om te zoeken naar de manier waarop we zaken samen wél voor elkaar kunnen krijgen. Geen opdrachtgever heeft dezelfde vraag, iedere individuele gast heeft zijn eigen wensen en al onze medewerkers zijn uniek. We hebben dus altijd oog voor jouw wens. Wees welkom!