Flexibele kantoorinrichting verandert met jou mee

Een kantoor inrichten vraagt om flexibiliteit, niet alleen qua meubilair maar ook qua indeling. SKEPP gelooft in een flexibel kantoor dat aangepast kan worden naar de behoefte van het bedrijf. 

De traditionele kantoortuin is verleden tijd 
Een open kantoortuin, wie kent het niet? Handig op bepaalde momenten, maar het brengt ook een hoop rumoer met zich mee. Het verbouwen van een kantoor is daarentegen een flinke investering, maar niet een flexibele en lange termijn oplossing. De oplossing? Een flexibele kantoorinrichting (met o.a. roomdividers en meetingboxen) van SKEPP. 

De voordelen van een flexibel kantoor
Door de pandemie hebben we gemerkt dat het kantoor niet alleen een werkplek is. Het kantoor is inmiddels het sociale hart voor veel werknemers. Er wordt niet voor niets gesproken over het kantoor als clubhuis. Met een inspirerende en flexibele kantoorinrichting krijg je de medewerkers weer naar kantoor. Investeer daarom in flexplekken, modulaire meetingboxen en flexibele kantoormeubelen.

Ga voor een modulaire meetingbox
Een flexibel kantoor kan niet zonder meetingboxen. Bepaal de kleur, het materiaal en de looks zelf. Creëer zo een eigen uitstraling, maar ervaar ook de prettige akoestiek en neem hem naar wens in gebruik. Van vergaderingen tot stiltewerkplekken, het plegen van een belletje tot korte brainstormsessies; het is mogelijk in de meetingboxen van SKEPP. Verandert de behoefte van je bedrijf? Door uitbreiding van je team, een verhuizing of een pandemie? De kantoorinrichting van SKEPP verandert met je mee. 

De partner voor jouw flexibele kantoorinrichting
Van één bureaustoel, een modulaire meetingbox tot de gehele kantoorinrichting; SKEPP ontzorgt. SKEPP zorgt voor het meedenken, de realisatie en is de inrichtingspartner voor elke kantoorinrichting. SKEPP gelooft in een kantoor zonder vaste elementen, kortom ga voor een flexibel kantoor.