Goed advies, kwaliteit en lokale service

Jaski Automaten draait inmiddels ruim 60 jaar mee op het gebied van automaten. Waar zij eerst begon met koffieautomaten, is zij inmiddels ook al jaren niet meer weg te denken uit het straatbeeld van de vendingwereld.

Goed advies
Het succes van een vending- of koffieautomaat valt en staat met het maken van de juiste keuze. Samen met het verkoopteam wordt per situatie bekeken wat de wensen van de klant zijn en welke automaat hierop aansluit. Wat wordt de standplaats? Welk assortiment gaat men voeren? Hoeveel mensen gaan er gebruik maken van de automaat? Omdat wij een onafhankelijke positie hebben, kunt u zelf bepalen welke producten u wilt gaan verkopen en kunnen wij u de automaat bieden die u nodig heeft.

Kwaliteit
Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen, werken wij nauw samen met de fabrikanten. Hierdoor kennen we onze producten van binnen en van buiten, en zijn wij op de hoogte van de technische mogelijkheden. Nieuwe ontwikkelingen worden door ons uitgebreid getest voordat ze aangeboden worden aan onze klanten.
De nadruk ligt daarbij op het gebruiksgemak voor de klant, de betrouwbaarheid van de techniek en de prijs/kwaliteit-verhouding.

Lokale service
Op alle automaten die een Jaski-sticker hebben, kunnen wij service verlenen. Dus ook op degene die u overgekocht heeft van een van onze klanten. En mocht hij onverhoopt storing hebben, dan zullen we eerst proberen het telefonisch op te lossen. Wanneer dit niet lukt, staat onze monteur de eerstvolgende werkdag bij u op de stoep. Doordat onze monteurs in heel Nederland te vinden zijn, is er altijd iemand bij u in de buurt.