Wat is een goede koffiemachine? 

Een nieuwe koffieautomaat zoeken kan knap lastig zijn. Want waar moet je beginnen? Gaat iemand voor espresso bonen, Freshbrew gemalen of instant koffie?

Een goed koffieapparaat kan veel verschil maken. Door de grote populariteit van koffie is een automaat met goede koffie belangrijk voor het werkklimaat. Wat kan helpen is een test in te vullen om te weten wat past een organisatie.

Om zo’n begin te maken, heeft Café Salento een keuzehulp ontwikkeld voor de belangstellende die zich wil oriënteren. Die begint bij het aantal waarvoor de machine geschikt moet zijn (1-20, 20-50, 51+). Vervolgens kan de testpersoon aangeven wat de gewenste koffiesoort is: verse koffiebonen, Freshbrew koffie of instant.

Tenslotte krijgt de deelnemer een aantal machines voorgeschoteld die aan de wensen voldoen. Voor Freshbrew (tot 20 personen) zijn dat er bijvoorbeeld drie. Met uitgebreide informatie over versheid, koffiespecialiteiten of sterkte kan dan een keus worden gemaakt, welke het best past bij het bedrijf waar de machine komt te staan.

Is een belangstellende serieus dan kan per internet worden gereageerd. Daarbij is het vragen om een proefplaatsing mogelijk.