Slot op de deur: advies helpt

Toegangscontrole gaat grotendeels over techniek. Hoe dat te regelen? Deskundig advies kan helpen bij het kiezen voor een goed slot.

Iedere klant kent zijn eigen wensen op het gebied van veiligheid, sfeer, luxe en comfort. Mauer biedt een optimale invulling van deze persoonlijke en unieke wensen. „Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van complete (elektronische) sluitplannen; van advisering en berekening tot de daadwerkelijke uitvoering. Het ontzorgen van beveiligingsvraagstukken rondom toe- en uitgangen door de productie en levering van sloten, cilinders en elektronische toegangssystemen is waar we voor staan.”

Close to you
Het motto van deze leverancier is ‘Close to You’. Hiermee wil het zeggen dat door dicht bij de klant te staan samen tot een sluitende oplossing kunnen komen. „Door een complete documentatie; zowel offline in de vorm van ons pocketboekje als online.”

Een mogelijkheid waarmee Mauer zich profileert zijn diverse componenten van het elektronische toegangscontrolesysteem SMARTair®, zoals die op de Vakbeurs Facilitair 2022 werden gepresenteerd.