Werkgeluk binnen elke werkomgeving; zowel thuis als op kantoor

Zowel binnen de kantoorinrichting als de thuiswerkplek, denkt Desko graag met je na over een werkomgeving die werkgeluk concreet maakt! Want niets voor niets is ons streven; Happy people, Thankful nature, Better work. Met onze duurzame mindset, team van specialisten en bak aan ervaring, bieden wij je graag de juiste oplossingen op maat. 

Kantoorinrichting
Bij Desko is de kantoorinrichting altijd duurzaam. Dit betekent dat je in ons assortiment merken vindt die kiezen voor duurzaam. Oftewel: bureaus, bureaustoelen en vergadermeubelen gemaakt op duurzame wijze, met een lange levensduur. Door samen te kijken naar je wensen en behoefte, maken wij je kantoorinrichting op maat. Laat je adviseren op het gebied van ergonomie, in het gebruik van materiaal en slimme oplossingen.  

Thuiswerkplek
Het thuiswerken heeft een enorme boost gehad en zal aankomend jaar aan de orde van de dag blijven binnen het hybride werken. Wij hebben afgelopen jaar meer dan 10.000 werkplekken geleverd aan grote organisaties (4500 medewerkers) tot
particulieren. Onze klanten laten hun medewerkers bestellen uit een bestelportal op maat (Customportal)  of uit onze eigen (Premium portal) of er wordt besteld via onze webshop. 

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? We helpen je graag met het concreet maken van werkgeluk voor elke werkomgeving!