Van alle markten thuis voor interieur

Hoe kleed je een pand of een andere bedrijfslocatie passend aan? Een deskundige, ervaren adviseur weet oplossingen. Met behulp van moderne technieken kan de opdrachtgever antwoorden krijgen op wat die wil.

Het is een expertise van Verel Building Experiences. Het combineert ervaring en vakmanschap in interieurbouw en eventbouw met de nieuwste digitale trends. Met creativiteit en daadkracht maakt het instrumenten om merken te bouwen en toekomst te geven.

„In Design Thinking zit onze kracht: snel van idee naar concept, naar realisatie in de praktijk. Daarom zijn we de perfecte partner voor de totale realisatie van slim interieurwerk en innovatieve events.”

Belevenissen
Sinds 2004 staat Verel voor het versterken van merken door het Bouwen van Belevenissen. Dat gebeurt voor bedrijven, retail en horeca. De aanpak is gebaseerd op Denken Durven Doen. Met een deskundig team dat meedenkt en ontwerpt, eigenzinnige vragen durft te stellen en met creatieve en duurzame oplossingen komt. Van ontwerp tot en met montage en productie. Zo worden doordachte
interieurs, een eigentijdse studio of een compleet experience center verzonnen en gebouwd..

„We bouwen merken in 5D: merken die je kunt zien, horen, voelen, ruiken en proeven.” De combinatie van (digitale) technologie en ambacht garandeert een naar eigen zeggen ‘indrukwekkend resultaat en een optimale beleving’.

Denken
De beste ideeën ontstaan door een levendige discussie met een creatieve en professionele sparringpartner. Verel is er klaar voor; of het nou om een nieuw interieur, een winkelconcept of een (digitaal)event gaat. De ontwerpers en ambachtsmensen zijn niet te benauwd om met eigen ideeën te komen, maar zijn ook goed in luisteren naar de route die jullie zelf in gedachten hebben. 

Om de wereld te veroveren, moet je grenzen durven opzoeken. Dat vraagt om concepten die misschien een tikkeltje eigenzinnig zijn, maar het bouwen van een optimale beleving staat altijd voorop. Het kan anders, soms moet het anders. Wil je het verschil maken dan moet je keuzes durven maken, dat weet deze expert uit ervaring. „De kracht van het merk staat voorop, de koers naar de toekomst die bepalen we samen.”

Doen
Leuk, die creatieve concepten, maar hoe maak je van een idee nou werkelijkheid? Verel is de partner die zorgt voor die praktische vertaling. De medewerkers mensen hebben tientallen jaren ervaringen met bouwen.