Een app voor ruimtereservering kan meer

Een app voor het reserveren is geschikt voor meer doelen. Denk aan bedrijfsveiligheid, administratie of parkeren.

De veelzijdigheid van de eigen app wil My Office Days onder de aandacht brengen. Het gaat om de werkplek reserveringsapp om maximaal rendement uit hybride werken te halen.

Zoals bedrijfsveiligheid en bhv’ers. Is er een medisch noodgeval? Dan is direct in de app te zien welke bhv’er er op kantoor aanwezig is en kan met met een druk op de knop contact worden opgenomen.

De app verlaagt ook de drempel om ongewenst gedrag te melden. De vertrouwenspersonen zijn net als de bhv’ers zichtbaar waar ze aan het werk zijn. Ook voor hen geldt: et een druk op de knop kan er contact worden opgenomen.

Verlaag de administratieve druk
My Office Days biedt een scala aan rapportages en statistieken zoals van reiskosten-, thuiswerk- en lunchvergoedingen. Gebruik bij het inchecken bijvoorbeeld de mogelijkheid om het vervoersmiddel hoe je naar kantoor bent gekomen te
registeren. Een gemakkelijke manier om de administratieve druk te verlagen.

Het is mogelijk naast werkplekken nog andere faciliteiten aan te bieden in de app die beperkt beschikbaar zijn op kantoor. Zorg bijvoorbeeld voor een optimale bezetting van de parkeer- en oplaad voorzieningen.

Maar denk ook aan: de lunch die wordt aangeboden door een cateraar, kolfruimte, interne gym, deelauto’s, dienstfietsen, gebedsruimte… „Hoe schaarser het product of dienst des te interessanter het is om het reserveerbaar te maken zodat meer mensen ervan kunnen genieten.”