Intelligent beheer van sleutels

Intelligent beheer van sleutels

Organisaties bezitten sleutels en bedrijfsmiddelen die van cruciaal belang zijn. Als deze items verloren, gestolen of moeilijk terug te halen zijn, gaat dit gepaard met hoge kosten voor het bedrijf. Er is een complete oplossing voor elke organisatie.

Die belofte doet dienstverlener Traka Nederland. Als marktleider op het gebied van sleutel- en asset beheer voorziet Traka bedrijven in innovatieve oplossingen om hun operationele processen te verbeteren. Vanuit de eigen vestiging (voorheen NoRisk KeyManagement) worden al ruim 20 jaar klanten van naam en faam bediend met intelligente oplossingen voor het beheren van sleutels en andere gedeelde bedrijfsmiddelen.

Het gebruik van sleutels en apparatuur heeft vaak een grote impact op de bedrijfsvoering. Als deze verloren gaan of defect zijn, kan dit ernstige gevolgen hebben voor de productiviteit, veiligheid en beveiliging. Dankzij snelle toegang tot bedrijfsmiddelen zoals voertuigen, scanners, sleutels en laptops kunnen werknemers hun werk doen. Traka’s oplossingen kunnen worden geïntegreerd met bedrijfssystemen om u te helpen het gebruik te beveiligen, te beheren en te controleren.
[ + ]

Ook interessant:
Door wie bezocht
Van deelnemers
Terugblikken