Toegang kan op veel manieren

Toegang krijgen vergt goede sloten en andere beveiligingsoplossingen. Er zijn veel manieren waarop dat kan worden geregeld. Voor elke sector en bedrijf is er een aanpak op maat mogelijk.

Elke dag bewegen miljarden mensen zich met gemak in een wereld die veiliger en meer open is. Als u ooit door een automatische deur bent gegaan, in een hotel hebt geslapen of door de paspoortcontrole bent gegaan, hebt u waarschijnlijk een van de producten of diensten gebruikt van ASSA ABLOY.

Die heeft een gevarieerd aanbod op dit vlak. Van betrouwbare huisbeveiliging tot geavanceerde biometrische technologie voor bedrijven, overheden, luchthavens, ziekenhuizen, scholen en meer, voor elk deel van elke dag.  

Door expertise op het gebied van lokale normen te combineren met kennis en aanbod over de hele wereld, zegt deze leverancier deuroplossingen te kunnen bieden die voldoen aan de unieke behoeften van elk gebouw.

Toegangscontrole
Organisaties van elke grootte en elk vorm vertrouwen op elektronische
toegangscontrole om hun gebouwen te beveiligen en mensen te helpen zich veilig en efficiënt te verplaatsen.  Daarvoor is een brede range van elektronische toegangsoplossingen geschikt die zonder bedrading aan de deur kunnen worden geïnstalleerd.

Oplossingen voor draadloze toegangscontrole kunnen de bestaande beveiliging upgraden maar ook is het bouwen van een volledig nieuw toegangssysteem mogelijk. De klant kan kiezen tussen elektronische toegangscontrole op basis van programmeerbare sleutels en een systeem met smartcards of mobiele sleutels die op eensmartphone zijn opgeslagen.

Op batterijen gevoed
De op batterijen gevoede oplossingen van ASSA ABLOY beschermen kleine en grote organisaties met apparaten voor elk type deur. Maar ook voor andere openingen dan deuren, zoals kasten, poorten, liften en meer.

Met een keuze aan software- en beheeropties kunnen beveiligingsbeheerders toegangscontrole uitvoeren vanuit een app, lokaal vanaf een speciale pc of veilig in de cloud, met een volledig gehoste oplossing indien gewenst.

Toegangsautomatisering
Automatische toegangssystemen verbinden mensen, plaatsen en goederen soepel en efficiënt met elkaar. Het verbetert de toegankelijkheid en het gemak in een pand met innovatieve en betrouwbare automatische toegangsoplossingen voorzowel de voorkant, achterkant en het interieur.

ASSA ABLOY biedt kortom een totaalpakket beveiligingsoplossingen voor iedere situatie. Dan hebben we het over binnendeursloten, veiligheidssloten, meerpuntssluitingen, sluitkommen, cilinders, sluitsystemen, deurbeslag, bouwbeslag voor ramen, scharnieren en elektronische systemen voor toegangscontrole.
Met meer dan 100 jaar kennis en ervaring met merken zoals het Nederlandse merk Nemef of LIPS vertaalt het de wensen van relaties naar concrete oplossingen. Van woning- tot utiliteitsbouw en van gezondheidszorg tot justitiële inrichtingen. „Niet voor niets zijn wij marktleider op het gebied van veiligheid, beveiliging en comfort.”