Veilig en welkom over de drempel

Veilig ergens kunnen lopen en zich welkom voelen. Dat zijn twee zaken waarvoor antislip oplossingen en entreematten kunnen zorgen. Voor de zakelijke markt is het belangrijk om een goede indruk te maken en geen ongewenste glijpartijen te krijgen.

Het is het visitekaartje van distributeur Nonhebel. Het biedt een ruim assortiment aan hoogwaardige producten om de oppervlakken antislip te maken en de veiligheid in de woon-/werkomgeving te garanderen. Als hoofddistributeur van o.a. 3M heeft het een compleet productaanbod voor de zichtbare veiligheid van een project of bedrijf.

Voorkom uitglijdgevaar en (bedrijfs) ongevallen met antislip tape, antislip coating en antislip vlonderstrips. „Met jarenlange ervaring in verschillende antislip oplossingen is Nonhebel de specialist. Wij laten u niet vallen!”

Antislip buiten
Is een klant u op zoek naar antislip coating voor buiten om zelf aan te brengen dan is DuraGrip antislip coating de oplossing. Wordt antislip gezocht voor op een trap denk dan aan antislip traptreden of antislip trapneuzen.
Voor het wat minder grove werk een zelfklevende antislip trapstrip van 3M. Of een direct klaar oplossing dat is de Grindmat antislipmat op rol. Deze is na het uitrollen gemakkelijk te bevestigen op het hout met nieten en geeft direct de hoogste antislipwaarde R13.

Entreematten
Naast antislip verkoopt Nonhebel ook entreematten. Verschillende factoren zijn van belang bij de aanschaf van de juiste entreemat, zoals de omgeving rondom het pand, de inloop, gebruiksfrequentie enzovoorts. 

„Verwelkom uw klanten, bezoekers en medewerkers met een logomat. Maak een goede eerste indruk en naamsbekendheid. Of het nu gaat om een bedrijfslogo, een reclameslogan of begroeting – de aandacht van klanten en bezoekers is hiermee gegarandeerd.”

„Nonhebel antislip & entree oplossingen te Goirle is al bijna 30 jaar een begrip als het gaat om hoogwaardige kwaliteitsproducten voor de zakelijke en particuliere markt. In de loop der jaren hebben wij, door heel Nederland, duizenden ingangen voorzien van fraaie entreematten.”

Vuil en vocht
De entreematten zijn ontwikkeld om vuil op te vangen en zo een schone en aangename entree te creëren. Ze helpen ook om het aantal glij- en valpartijen te verminderen, ze beschermen de vloer tegen voorkombare slijtage en spelen een belangrijke rol in het verminderen van schoonmaak- en onderhoudskosten.

Als iemand ergens binnenkomt wil die prettig ontvangen worden. Met goede entreematten worden de eerste stappen in een pand in ieder geval goed gezet. Want niemand wil struikelend of glijdend binnenvallen. Naast het voorkomen van ongelukken zorgen inloopmatten voor schonere vloeren en een professionele en stijlvolle indruk.