Meer dan schoonmaak alleen

Diensten
Van 1nergiek kun je vanzelfsprekend schoon, schoner, schoonst verwachten. Maar we doen meer. Het resultaat draagt altijd bij aan een prettige beleving, voor je collega’s, gasten of klanten. Want mensen zijn graag in een schone, frisse en verzorgde omgeving. Welke diensten kunnen wij leveren?

Schoonmaak
Onze schooncollega’s verzorgen de dagelijkse schoonmaak op locatie, overdag en in de avonduren. Zowel op vaste basis, als wanneer dit nodig is. Hierbij hebben zij altijd oog voor de complete presentatie van hun werkplek. Dus ook als er zich een technisch mankement voordoet of als extra onderhoud nodig is wordt dit gezien. Onze schooncollega’s signaleren, melden en lossen het op. Daarmee zorgen we iedere dag weer voor een fijne, frisse locatie.

Facilitaire dienstverlening
Een prettige ontvangst in een schone omgeving begint met een warm welkom. Dat warme welkom zit in een set van zaken en taken die 1nergiek voor je kan regelen. Daarom denken wij graag mee over inkopen, uitvoeren en controleren van de
complete facilitaire dienstverlening. Denk aan hosts en hostesses waaraan je de ontvangst van je gasten kunt toevertrouwen. Maar ook aan beveiligen en groenvoorziening. Heb je een vraagstuk over facilitaire dienstverlening? Wij van 1nergiek bieden onze opdrachtgevers professionele en representatieve ondersteuning.

Huismeesters
Bij grotere projecten zoals een winkelcentrum of een kantoortoren verzorgt 1nergiek ook huismeesterdiensten. Onze huismeesters verzorgen technisch onderhoud en bewaken de kernwaarden en hoogwaardige kwaliteitseisen van 1nergiek op locatie. Zij zijn de eindverantwoordelijke schooncollega’s op locatie. Vanuit hun coördinerende functie zijn zij de oren en ogen van onze opdrachtgevers op locatie.

Glasbewassing
Bij 1nergiek vinden we glasbewassing een ambacht. En onze vakmensen? Die maken het verschil. Wij vinden ook dat er bij glasbewassing niets boven handwerk gaat. Hoe innovatief de ontwikkelingen ook zijn. Mede door regels en voorschriften op gebied van veiligheid zoeken we altijd naar een oplossing passend bij de situatie.

Dit biedt ons dagelijks de uitdaging de kwaliteit van een ambachtsman te leveren, want dat blijft ons uitgangspunt.