Veilig bestemming bereiken

Er wordt niet altijd op gelet, maar gladde oppervlakten kunnen een gevaar zijn voor bezoekers en gebruikers van een bedrijfspand. Maar er is materiaal -antislip- om te voorkomen dat er een uitglijder wordt gemaakt.

Daarbij maakt het verschil of iemand gebruik maakt van de buitenruimte of binnen een gebouw is. Dat weet Nonhebel. Het heeft onder meer antislip oplossingen voor buiten, voor licht tot zwaar verkeer.

Het biedt diverse antislip oplossingen voor de veiligheid buiten. „Heeft u last van een gladde houten vlonder? Deze is antislip te maken met DuraGrip antislip coating welke u gemakkelijk zelf kan aanbrengen. Bent u op zoek naar een antislipmat op rol? Grindmat antislipmat geeft direct resultaat na plaatsing. ”

Heftrucks
Voor het zwaardere verkeer wat ook berijdbaar is met auto’s en heftrucks zijn antislip vlonderstrips en antislip plaatmateriaal aan te raden. Het glasvezelversterkt polyester is leverbaar in diverse kleuren, uitvoeringen en afmetingen en heeft een zeer lange levensduur. 
De collectie antislip voor buiten helpt onder anderen bezoekers aan een bedrijfspand
veilig de bestemming te bereiken.

Binnen
Er zijn ook kwaliteit antislip oplossing voor binnen, voor licht of zwaarder verkeer. Dan gaat het bijvoorbeeld om gladde ondergronden of binnen bedrijfs- of. Antislip trap tape voor op een houten (gelakte) binnentrap 3M™ Safety Walk middelfijn.

Antislip traptreden en trapneuzen welke beloopbaar zijn met blote voeten voor de toepassing op trappen in sauna’s of bij zwembaden. Nonhebel levert ook antislip platen en traptreden op maat en in elke gewenste RAL kleur.