Bedrijfsrestaurant draagt bij aan gezonde bedrijfscultuur

Bij vitaliteit denk je al snel aan gezondheid, maar vitaliteit is veel breder. Volgens de Van Dale betekent vitaliteit letterlijk levenskracht. Hoe haal je meer kracht uit je leven en stimuleer je dit als organisatie? Dit is noodzakelijk omdat de laatste jaren de nadruk meer dan ooit is komen te liggen op lifetime-employability: een leven lang gezond en gelukkig werken. Door goede voeding, gastvrijheid en het creëren van een inspirerende omgeving draagt een bedrijfsrestaurant bij aan een positieve, gezonde bedrijfscultuur.

Hoe zie je dit terug? Onder andere door vitaliteitsacties, gezonde voeding, communicatie en signing. Daarnaast dragen workshops en activiteiten bij om de componenten van vitaliteit nog meer te ondersteunen. Denk aan bootcamp of yoga.

Gezonde voeding draagt bij aan meer energie. Goede voeding wordt prominent geplaatst in het restaurant en bestaat uit producten die vallen binnen de richtlijnen van de Schijf Van Vijf.

Bewegen is van groot belang. In onze restaurants stimuleren wij onze gasten door communicatie en activatie.
En bedenk, een fijne werksfeer en plezier op het werk creëer je met collega’s. Samen eten verbindt! Via communicatietools laten wij gasten meer de verbinding met elkaar opzoeken.

‘Rennen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan..!’. Af en toe de tijd nemen om te ontspannen zorgt ervoor dat je productiever en creatiever bent.