Sanitaire ruimte met gevoel voor stijl en innovatie

Een sanitaire ruimte is meer dan alleen het plaatsen van toiletten en diverse bakken. Ook hier mag het er leuk uitzien, naast het nuttige aspect. Er zijn specialisten die zich op deze markt richten voor bedrijven en andere organisaties.

Eentje daarvan is Toletto, specialist in het ontwerpen, renoveren en bouwen van sanitaire ruimtes. Met creatieve ontwerpen en een perfecte turn-key uitvoering voor een scherpe prijs.

Licht, beeld, geur en geluid
Een mooi toiletontwerp prikkelt de zintuigen. Het vraagt om kennis en creatieve ideeën op gebied van ontwerp, innovatieve materialen, licht, beeld, geur en geluid. Aandacht voor design toont passie, emotie en betrokkenheid en daarmee de ziel van een bedrijf.

De Toletto wandvisual geeft elke ruimte een uniek karakter. Het opmaakhoekje, de planchette en voldoende kledinghaken voorkomen dat tassen op en natte vloer komen te staan.

De kleurtemperatuur van licht beïnvloedt de emotie van mensen. Geen klinische verlichting, maar mooie down lighters.
Geluid (muziek) maakt stemming en overstemt ongewenst geluid. Het reukzintuig is verbonden met geheugen. Natuurlijke etherische olie vormt de basis voor ons geursysteem.

„Toletto toiletten zijn makkelijk schoon te maken, vandalismebestendig en hebben een gunstig effect op de exploitatiekosten.”

Sneller, netter, minder overlast
Toletto probeert dankzij de weldoordachte bouwmethode de specialist te zijn die alle zorg uit handen neemt.

Ervaren vakmensen voeren in allround uitvoeringsteams het werk van A tot Z uit. Het bouwproces is hierdoor aantoonbaar sneller, netter en levert minder overlast op voor klant en gebruiker. Dit maakt het verschil met de traditionele aanpak van toiletrenovaties waar verschillende partijen ad-hoc in onderaanneming betrokken zijn.

Minder uitbesteed werk betekent minder mensen op het werk, minder fouten door gebrekkige informatieoverdracht en slechte afstemming, minder leegloopuren, minder transporten etc.

„De klant profiteert hier direct van, 1 aanspreekpunt gedurende de hele bouw, geen uitvoeringsstress, kortere bouwtijd, lagere kosten en een vlekkeloze oplevering.”

Voor elk budget
Een ander niet onbelangrijk punt om op te letten is de prijs. Daar probeert deze expert aandacht aan te besteden.

„Zelfs bij openbare aanbestedingen komt Toletto dikwijls als beste optie uit de bus. Minder schakels, efficiënte bouw.”

Voor een toilet dat een opfrisbeurt kan gebruiken, maar nog niet aan renovatie toe is, kan de klant kiezen voor Smart Refresh. „Onze vakmensen frissen in een handomdraai tegen beperkte kosten uw ruimte op.”

Het resultaat is een toilet met een creatieve look, dat makkelijk schoon te maken is en waarvan de exploitatiekosten lager worden. De Smart Refresh is een maatproduct. Deze is geschikt voor alle organisaties die een beperkt budget voor toiletten beschikbaar hebben, maar hun bezoeker toch als gast willen ontvangen.