Moderne toegangscontrole: wat is mogelijk?

Moderne toegangscontrole: wat is mogelijk?

Toegangscontrole wordt steeds moderner. Mechanische oplossingen zijn er steeds minder. Elektroniche oplossingen en in de cloud zijn -om maar in termen te blijven- steeds vaker de sleutel tot een slimme toegangscontrole.

Een expert op dit gebied is SALTO Systems, specialist in elektronische toegangscontrole. Het brede assortiment (onder meer elektronische beslagen, cilinders, wandlezers en lockersloten) bevat een oplossing voor elk type deur. SALTO wil innovatief zijn en toonaangevend door het SALTO Virtual Netwerk (SVN en SVN-Flex) en SALTO KS (Keys As A Service), ‘het innovatiefste toegangscontrolesysteem volledig in de cloud’.

Vier productlijnen illustreren het streven bij de tijd te zijn, ‘slim bezig’ te zijn. Dat is in de eerste plaats XS4 Original. Deze productlijn bestaat uit universeel toepasbare elektronische beslagen die de nieuwste toegangscontroletechnologie combineren met bewezen mechanische eigenschappen. Ze zijn geschikt voor bijna alle deuren dankzij de grote diversiteit in modellen, draadloze netwerkverbinding en eenvoudige installatie.

Data-on-Card
[ + ]

Ook interessant:

Door wie bezocht
Van deelnemers
Terugblikken